topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet gnocchi

Kremet gnocchi

med sprøstekt bacon og soppsaus

Dette er en spennende oppskrift med gnocchi stekt i en herlig blanding av baconfett og olivenolje. Vi serverer gnocchi med ovnsbakt brokkoli og stekt sjampinjong, og en nydelig saus med creme fraiche og gode krydder. Vi topper med sprøstekt bacon og ferske kjørvelblader.

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

140 g

Bacon, terninger

200 g

Sjampinjong

250 g

Brokkoli

1 stk

Løk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Hvitløksflørt

12.5 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Hvitløk

1 pose

Kjørvel

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier823 kcal
Energi (kj)3444 kj
Fett42.62 g
Mettet fett18.3 g
Karbohydrater69.8 g
Sukker9.1 g
Protein33.32 g
Natrium392.6 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek gnocchi
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen av en stekepanne på middels høy varme.

Stek gnocchi i ett lag under omrøring i 6-8 min, til gyllen. Krydre med en klype salt og pepper og ta av varmen.

TIPS: Tilsett en skvett olivenolje hvis gnocchien klistrer seg til pannen.

Forbered grønnsaker
2

Skjær brokkoli i 2 cm buketter.

Fordel brokkoli på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Fordel bacon på den andre siden av stekebrettet. Bak i ovnen i 10-12 min, til sprø.

Grovhakk sjampinjong. Finhakk løk.

Press eller finhakk hvitløk.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i stekepannen på middels høy varme.

Stek sopp, løk og hvitløk med en klype salt i 4-5 min.

Lag saus
4

Senk til middels varme og rør inn matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, Hvitløksflørt, vann [½ dl | 1 dl] og finrevet ost. Kok i 2-3 min, til tyknet.

Smak til med hvitvinseddik, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og pepper.

Forbered kjørvel
5

Fjern store stilker fra kjørvel.

Server
6

Fordel grønnsaker i kremet saus i dype tallerkener.

Topp med gnocchi, brokkoli og sprøstekt bacon.

Krydre med en klype pepper og pynt med kjørvelblader.
 en klype pepper og pynt med kjørvelblader.