Kremet miso- og sopprigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet miso- og sopprigatoni

Kremet miso- og sopprigatoni

med urtepangrattato og frisk spinat

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Dagens middag tar inn litt fra det italienske og litt fra det japanske kjøkken, og smakene er fantastiske. Vi tar frem den store stekepannen og fyller den med rigatoni, sopp og løk, hvitløk og miso, frisk spinat og ikke minst creme fraiche, ost og smør. Retten toppes med helsprø panko ristet sammen med solsikkefrø og blandet med frisk persille.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Melk
Egg
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

2 stk

Hvitløk

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

200 g

Østershatter

1 pose

Bladpersille

1 pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Løk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

20 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde Sesam, Nøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Smør (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier855 kcal
Energi (kj)3575 kj
Fett45.7 g
Mettet fett20.1 g
Karbohydrater80.3 g
Sukker7.4 g
Protein26.7 g
Natrium440.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pasta er myk med litt tyggemotstand.

Rist panko og solsikkefrø
2

I mellomtiden, varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist panko og solsikkefrø i 3-4 min, eller til gyllent og sprøtt.

Krydre med en klype salt og pepper.

Overfør til en skål og sett til side.

Forbered råvarer
3

Skjær løk i tynne halve skiver.

Tilsett olivenolje [1 ss | 2 ss] i stekepannen og varm opp på middels høy varme.

Riv i stykker sopp og legg i pannen. Stek i 2-3 min, eller til brunet.

Tilsett løk og stek videre i 3-4 min, eller til mykt.

I mellomtiden, skyll spinat.

Finhakk persille og finhakk eller press hvitløk.

Tilsett miso
4

Tilsett hvitløk, grønnsaksbuljong og misopasta [1/2 pose, 2P]. Kok i 1 min, eller til velduftende.

Bland sammen
5

Tilsett creme fraiche, pastavann [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost, rigatoni, smør [2 ss | 4 ss] og spinat.

Rør og kok i 1-2 min, eller til tyknet og spinaten har falt sammen.

Rett før servering, bland persille sammen med ristet panko.

TIPS: Tilsett litt mer pastavann om retten føles for tykk.

Server
6

Anrett rigatoni i skåler.

Topp med persillepanko.