Kremet perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med bacon, sopp og spinat

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

4 g

Grønnsaksbuljong

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

200 g

Sjampinjong

1 stk

Squash

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier674 kcal
Energi (kj)2819 kj
Fett30.32 g
Mettet fett14.3 g
Karbohydrater67.16 g
Sukker7.5 g
Protein27.23 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og buljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Rens squash, skjær i fire på langs og deretter i fine biter. Finhakk basilikum.

Stek bacon & sopp
3

Varm en stor tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.

Tilsett perlecouscous
4

Ha stekepannen på middels høy varme. Tilsett ferdig perlecouscous, creme fraiche [½ pakke, 2P] og halvdelen av basilikum.

Tilsett spinat
5

Tilsett spinat og rør rundt til den faller sammen. Krydre med pepper*.

Servér
6

Anrett perlecouscous i skåler og pynt med resterende basilikum.