Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
200 g
Sjampinjong
1 stk
Squash
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, terninger
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
4 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl], grønnsaksbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La småkoke i 12-15 min, til den er myk med litt tyggemotstand. Hell evt. av resterende vann.
Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær squash i små biter. Finhakk basilikum. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Varm opp en tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt og pepper.
Tilsett ferdigkokt perlecouscous, creme fraiche
[1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikum.
Tilsett spinat og rør godt til den faller sammen. Krydre med en klype pepper.
Anrett perlecouscous i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.