Kremet perlecouscous
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet perlecouscous

Kremet perlecouscous

med stekt bacon og fersk spinat

Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Selleri
Hvete
Gluten
Soya
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

200 g

Sjampinjong

1 stk

Squash

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, terninger

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier705 kcal
Energi (kj)2950 kj
Fett30.65 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater71.18 g
Sukker10.7 g
Protein29.51 g
Natrium408.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl], grønnsaksbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La småkoke i 12-15 min, til den er myk med litt tyggemotstand. Hell evt. av resterende vann.

Forbered grønnsaker
2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Skjær squash i små biter. Finhakk basilikum. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Stek bacon og sopp
3

Varm opp en tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt og pepper.

Tilsett perlecouscous
4

Tilsett ferdigkokt perlecouscous, creme fraiche
[1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikum.

Tilsett spinat
5

Tilsett spinat og rør godt til den faller sammen. Krydre med en klype pepper.

Server
6

Anrett perlecouscous i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.