Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
1 stk
Squash
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, terninger
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
200 g
Sjampinjong
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og buljong i en gryte. Tilsett perlecouscous og senk til middels høy varme. La simre i 12-15 min, eller til myk men fremdeles med tyggemotstand.
Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Skjær sopp i tynne skiver. Rens squash, skjær i fire på langs og deretter i fine biter. Finhakk basilikum.
Varm en stor tørr stekepanne på høy varme. Stek bacon og sopp i 2-3 min. Senk til middels høy varme og tilsett løk, hvitløk og squash. Stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett soyasaus og en stor klype salt* og pepper*.
Ha stekepannen på middels høy varme. Tilsett ferdig perlecouscous, creme fraiche [½ pakke, 2P] og halvdelen av basilikum.
Tilsett spinat og rør rundt til den faller sammen. Krydre med pepper*.
Anrett perlecouscous i skåler og pynt med resterende basilikum.