Kremet ricotta- og spinattortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet ricotta- og spinattortelloni

Kremet ricotta- og spinattortelloni

med pæresalat og urte- og spinatsaus

Pasta er en uslåelig rett på middagsbordet, og denne gangen er det vår kremete spinat- og ricottatortelloni som skal briljere. En bonus er det at den er superrask å lage! Kok tortelloni, bland sammen en velkomponert kremsaus med worcestersaus, herlig krydder og spinat samt miks en frisk salat med pære, valnøtter og ruccola. Retten pyntes med et dryss italiensk ost. Det var det, så enkelt, men så godt!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Soya
Gluten
Bygg
Sennep
Selleri
Egg
Nøtter
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Sitron

4 g

Hvitløksflørt

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

½ stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya, Gluten, Bygg, Sennep)

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

40 g

Ruccola

1 stk

Pære

20 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier745 kcal
Energi (kj)3119 kj
Fett35.8 g
Mettet fett13.9 g
Karbohydrater77.5 g
Sukker20 g
Protein23.9 g
Natrium482.3 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Lag saus
2

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i to.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], pastavann [1,5 dl | 3 dl], en skvett sitronsaus, worcestersaus [1/2 pose, 2P], Hvitløksflørt, Middelhavsdrøm, grønnsaksbuljong og sukker [1/2 ts | 1 ts].

La putre i 3-4 min, eller til tyknet.

Lag salat
3

I mellomtiden, skyll ruccola og spinat.

Skjær pære i to, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Bland ruccola, pære, valnøtter, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.

Bland tortelloni og spinat sammen med sausen. Smak til med salt. 

Server
4

Anrett kremet sopptortelloni i skåler.

Topp med finrevet ost og litt pepper.

Server ruccolasalat på siden.