topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Kylling Milanese'-spaghetti

'Kylling Milanese'-spaghetti

med fersk ruccola og tomat

Får vi friste med en nydelig pastarett proppet full av deilige ingredienser? Vi vender al dente-kokt spaghetti og ruccola i en fyldig saus med soltørkede tomater, matfløte og soyasaus. Samtidig panerer vi kylling i vår egen krydderblanding, Hello Sunrise, og steker den til perfeksjon. Det hele toppes med finrevet ost og fersk tomat.

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Selleri
Sennep
Melk
Soya
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

300 g

Kyllingbryst

4 g

Kyllingbuljong

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

½ stk

Sitron

40 g

Ruccola

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Soltørkede tomater

1 stk

Tomat

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier903 kcal
Energi (kj)3777 kj
Fett31.3 g
Mettet fett13 g
Karbohydrater94.5 g
Sukker11.7 g
Protein61 g
Natrium2264.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Medium Saucepan

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp, og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skyll ruccola.

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.

Finhakk soltørkede tomater.

Skjær tomat i 1 cm båter.

Paner kylling
3

Legg kylling mellom to bakepapirark på et skjærebrett. Bank jevnt flat (ca. 2 cm) med en kjøtthammer eller kjevle.

Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en ny dyp tallerken.

Bland panko og Hello Sunrise i en tredje dyp tallerken.

Vend kylling i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Legg til side på en tallerken.

TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.

Stek kylling
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Lag saus
5

I mellomtiden, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en ny stor stekepanne.

Stek soltørkede tomater i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, soyasaus [1/2 pose, 2P] og pastavann. La småkoke i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Vend ferdigkokt spaghetti i sausen. Krydre med en klype salt og pepper.

Ta stekepannen av varmen og vend inn ruccola.

Skjær kylling i tynne skiver.

Server
6

Anrett spaghetti på tallerkener.

Press over sitronsaft.

Topp med tomat og kylling, og dryss over finrevet ost.

Server med resterende limebåter.