Får vi friste med et lekkert kyllingmåltid proppet fullt av herlige smaker og farger? Kyllingen serveres på en seng av sprø, ovnsbakte cannellinibønner som vi smaksetter med vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Som tilbehør blander vi sammen en avokadosalat med ruccola og gulrot. Topp retten med en kremet hvitløksdressing, og så er middagen klar!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Cannellinibønner
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
300 g
Kyllingbryst
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Tomat
1 stk
Gulrot
40 g
Ruccola
1 stk
Avokado
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
½ stk
Hvitløk
½ ss
Hvetemel (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hell av væske og skyll cannellinibønner. Tørk med kjøkkenpapir.
Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvetemel [1/2 ss | 1 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.
Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir, og bland med en skvett olivenolje.
Bak i ovnen i 20-25 min, eller til sprø.
GRILLTIPS: Hvis du bruker grill, varm opp på svært høy varme.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kylling, og krydre med kyllingbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts].
Stek kylling i 2 min per side, eller til brunet.
Legg kylling på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i 11-12 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
GRILLTIPS: Grill kylling i 5-7 min på hver side. Pakk inn i folie og la hvile i 5 min.
Grovhakk tomat.
Skjær gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skyll ruccola.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 1 cm store biter.
Krydre med en klype salt og pepper.
Bland ruccola, tomat, gulrot, avokado, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.
Finhakk eller press hvitløk [1/2 fedd, 2P].
Bland rømme, hvitløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en liten skål.
Skjær hver kyllingfilet i fem skiver på et eget skjærebrett.
Anrett salat i skåler og topp med kylling.
Server med en klatt hvitløksdressing og topp med ristede bønner.