Cacciatore betyr "jeger" på italiensk. Denne retten er en ekte "jegergryte", full av spennende og smakfulle ingredienser. Vår cacciatore inneholder kylling, løk, gulrot, tomat, spaghetti og en rekke herlige krydder. Vi topper pastaretten med finrevet ost, kalamatoliven og fersk basilikum.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)
1 stk
Gulrot
1 stk
Løk
½ pakke
Hakkede tomater
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Hvitløksflørt
35 g
Kalamataoliven
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
½ ts
Sukker (steg 5)
1 ss
Smør (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 5)
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok pasta i 8-9 min, til 'al dente'.
Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl], og hell av resten.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, finhakk løk.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling, løk, gulrot og salt [1/4 ts | 1/2 ts] under omrøring i 4-5 min, til brunet.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, grovhakk oliven [1/2 pakke, 2P].
Grovhakk basilikum.
Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], pastavann, Hvitløksflørt, Middelhavsdrøm, sukker [1/2 ts | 1 ts] og smør [1 ss | 2 ss] i pannen med kylling.
Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. La putre i 3-4 min, eller til sausen tykner.
Bland inn pasta.
TIPS: Tilsett mer pastavann om pastaen virker tørr.
Fordel pasta i skåler.
Topp med finrevet ost, oliven og basilikum.
TIPS: Reduser eller dropp oliven, hvis du ikke liker det.