topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingsalat

Kyllingsalat

med poteter, grønne bønner, tranebær og sennepsdressing

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Melk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Salat

300 g

Poteter

75 g

Grønne bønner

1 stk

Eple

½ stk

Rødløk

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

4 g

Middelhavsdrøm

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

6 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

20 g

Tranebær

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier467 kcal
Energi (kj)1955 kj
Fett18.36 g
Mettet fett7.1 g
Karbohydrater39.38 g
Sukker12.4 g
Protein34.53 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm tykke terninger. Tilsett poteter i en stor gryte med lettsaltet vann* og kok opp. Kok poteter i i 10-15 min, eller til potetene lett kan skjæres over med en kniv. Hell vannet fra, skyll med kaldt vann og ha poteter tilbake i gryten. Krydre med en klype salt* og pepper*. Sett til side.

Forbered grønnsaker
2

Rens grønne bønner [½ pakke, 2P] og skjær i 2 cm store stykker. Skjær rødløk [½ , 2P] i tynne skiver. Del eple i to, fjern kjerne og skjær i 1 cm tykke skiver. Skjær roten av salaten, del i to på langs og skjær i tynne skiver på bredden.

Stek kylling
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingstrimler og krydre med Middelhavsdrøm og en klype salt* og pepper*. Stek i 4-5 min, eller til det er gjennomstekt og brunet. Rør ved jevne mellomrom.

Bland sennepsdressing
4

Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og sennep [½ pakke, 2P] i en stor bolle. Smak til med salt* og pepper*.

Bland salat
5

Bland sammen grønnsaker og poteter i bollen med sennepsdressing.

Servér
6

Anrett salat i skåler. Topp med kylling og tranebær.