Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Salat
300 g
Poteter
75 g
Grønne bønner
1 stk
Eple
½ stk
Rødløk
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
4 g
Middelhavsdrøm
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
6 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
20 g
Tranebær
Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm tykke terninger. Tilsett poteter i en stor gryte med lettsaltet vann* og kok opp. Kok poteter i i 10-15 min, eller til potetene lett kan skjæres over med en kniv. Hell vannet fra, skyll med kaldt vann og ha poteter tilbake i gryten. Krydre med en klype salt* og pepper*. Sett til side.
Rens grønne bønner [½ pakke, 2P] og skjær i 2 cm store stykker. Skjær rødløk [½ , 2P] i tynne skiver. Del eple i to, fjern kjerne og skjær i 1 cm tykke skiver. Skjær roten av salaten, del i to på langs og skjær i tynne skiver på bredden.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingstrimler og krydre med Middelhavsdrøm og en klype salt* og pepper*. Stek i 4-5 min, eller til det er gjennomstekt og brunet. Rør ved jevne mellomrom.
Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og sennep [½ pakke, 2P] i en stor bolle. Smak til med salt* og pepper*.
Bland sammen grønnsaker og poteter i bollen med sennepsdressing.
Anrett salat i skåler. Topp med kylling og tranebær.