Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
½ stk
Rødløk
125 g
Brokkoli
1 stk
Paprika
1 stk
Hvitløk
1 stk
Lime
25 g
Peanøttsmør
(Inneholder Peanøtter)
40 g
Søt chilisaus
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
Kok opp en mellomstor kjele med lettsaltet* vann*. Varm en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingstrimler og krydre med salt* og pepper*. Stek i 4-5 min, rør underveis. Sett til side på en tallerken. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i 1 cm båter. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter. Skjær stilken i 1-2 cm store biter. Skjær paprika i 1 cm tykke staver. Press eller finhakk hvitløk. Riv en klype limeskall og skjær lime i båter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Tørk over stekepannen og varm opp en ny skvett olivenolje* på høy varme. Stek brokkoli, paprika, løk, hvitløk med en klype salt* og pepper* i 7-8 min. Bland peanøttsmør, soyasaus, søt chilisaus, en skvett limesaft og en skvett olivenolje* sammen i en skål. Smak til med salt* og pepper*. TIPS: Tilsett en skvett vann i stekepannen for enda mykere grønnsaker.
Når grønnsakene nesten er ferdige, kok nudler i 1-2 min, eller til "al dente". Spar litt nuddelvann* [1 dl | 2 dl] og hell av resten. Tilsett nudler i stekepannen med grønnsaker og drypp over en skvett olivenolje*.
Tilsett kylling, nuddelvann* og peanøttsaus i stekepannen med grønnsaker. Rør godt og varm opp i 1 min. TIPS: Klipp nudlene med en saks hvis det er vanskelig å blande.
Anrett kyllingwok med nudler og grønnsaker i dype tallerkener. Topp med limeskall og press en skvett limesaft over hvis ønskelig.