Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Gressløk
1 stk
Sitron
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
20 g
Mandler
(Inneholder Nøtter)
500 g
Poteter
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Gulrot
1 stk
Aubergine
½ stk
Hvitløk
300 g
Kyllingbryst
1 stk
Egg (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) og aubergine i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Overfør til et stekebrett med bakepapir, drypp med en skvett olivenolje* og krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 25-30 min, inntil gylden og sprø.
Finhakk mandler. Press eller finhakk hvitløk [1/2 stk, 2P]. Grovhakk purreløk. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. TIPS: Jo finere du hakker mandlene, desto lettere vil det være å panere kyllingen.
Bland hakkede mandler, panko og en klype salt* [1/4 ts I 1/2 ts] i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk I 2 stk] og en liten skvett vann* i en annen dyp tallerken. Paner kylling først i egg* og deretter i pankomix. Sett til side på en tallerken. TIPS: Egg kan erstattes med melk*. TIPS: Tørk kyllingen forsiktig med kjøkkenpapir før panering så det sitter bedre fast.
Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme. Tilsett olivenolje* så hele bunnen av pannen er dekket. Stek kylling i 3-4 min på hver side. TIPS: Tilsett ekstra olje ved behov, så kyllingen ikke setter seg fast i pannen. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
Bland yoghurt, hvitløk [1/2 fed, 2P], sitronskall, en skvett sitronsaft og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Anrett ovnsbakte grønnsaker i skåler og topp med panert kylling. Drypp med hvitløksdressing og dryss over med purreløk.