Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Squash
1 pose
Bladpersille
100 g
Couscous
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Sitron
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
300 g
Kyllingbryst
1 stk
Paprika
1 stk
Gulrot
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 stk
Rødløk
2.5 dl
Vann (steg 3)
Kok opp en kjele med vann*. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. Skjær rødløk i tynne skiver. Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm store biter. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Skjær kylling i 2 cm store biter på et nytt skjærebrett. Bland kylling og BBQ-saus i en skål. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek paprika og squash i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør til en skål med lokk for å holde varmen.
Bland kokende vann* [2,5 dl | 5 dl], grønnsaksbuljong, sitronskall og couscous i en ildfast skål. Rør godt, legg lokk på og la hvile i 5 min. Rør med en gaffel.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek løk i 2-3 min. Tilsett kylling og stek under omrøring i 5-6 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Skrell gulrot til tynne strimler. Finhakk persille. Bland aioli, rømme, en skvett sitronsaft, halvparten av persillen og en klype salt* og pepper* i en skål. TIPS: Krydre etter smak! Bruk mer salt eller sitronsaft hvis du vil.
Fordel couscous og kylling i dype tallerkener. Toppes med grønnsaker. Dryppen klatt sitrondressing i midten. Strø over resterende persille. Server sitronbåter på siden.