Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger – stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola og en skvett olivenolje, og maten er klar!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Hvitløk
1 stk
Tomat
150 g
Portobello
15 g
Misopasta
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
40 g
Ruccola
10 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
1 dl
Vann (steg 3)
2 ss
Smør (steg 3)
Finhakk eller press hvitløk.
Grovhakk tomat og sopp.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.
Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett tomat, matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, misopasta [1/2 pose, 2P], finrevet ost [1/2 pose, 2P], vann [1 dl | 2 dl], tortelloni og smør [2 ss | 4 ss].
Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.
I mellomtiden, skyll ruccola.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Anrett tortelloni i skåler.
Topp med ruccola.
Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.