Vår 'Naked cheeseburger' er perfekt for deg som elsker burger, men som blåser i burgerbrødet! Vi pakker burgeren inn i salatblader med tomat og karamellisert løk, og serverer den med ovnsbakte regnbuefries og burgerdressing som tilbehør
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Poteter
1 stk
Gulrot
1 stk
Rødbete
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
25 g
Brødrasp
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Rødløk
25 g
Umamisaus
(Inneholder Sesam, Soya, Hvete, Gluten, Bløtdyr)
50 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
8 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
½ ts
Salt til poteter
½ ss
Olje til steking
1 ss
Smør til karamellisert løk
½ ts
Sukker til karamellisert løk
¼ ts
Salt til karamellisert løk
2 ss
Vann til karamellisert løk
1
Egg til biffer
¼ ts
Salt til biffer
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet, gulrot og rødbete (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
I mellomtiden, skjær rødløk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk i 5-6 min, eller til myknet.
Tilsett umamisaus, smør, vann, sukker og salt. Stek videre i 3-5 min, eller til karamellisert.
Legg over i en skål.
I mellomtiden, skjær tomat i tynne skiver.
Skjær rotdelen av salat, trekk forsiktig bladene fra hverandre og grovhakk.
Bland kjøttdeig, egg, brødrasp, halvparten av Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en stor skål.
Form farse til burgere (1 per person) med fuktige hender)
Varm opp olivenolje i samme stekepanne (tørk av den først) på middels høy varme.
Stek burgere i 4-5 min på hver side, eller til akkurat gjennomstekte.
Topp hver burger med revet gouda og dekk til med lokk i 30 sek, eller til osten smelter.
VIKTIG: Burgerne er ferdige når de er uten antydninger av rødt.
TIPS: Dekk stekepannen med folie dersom du ikke har lokk.
I mellomtiden, bland majones, resterende Hello Sunrise og en klype pepper i en liten skål.
Anrett fries, salat og tomat på tallerkener.
Topp salat med burgere karamellisert løk.
Server med en klatt burgerdressing.