Middle Eastern haddock fish cakes and rice
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middle Eastern haddock fish cakes and rice

Middle Eastern haddock fish cakes and rice

with coriander yoghurt and a crisp green salad

Allergener:
Fisk
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

1 stk

Hvitløk

25 g

Chiafrø

(Kan inneholde Peanøtter, Sesam, Nøtter)

1 pose

Koriander

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

20 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde Sesam, Nøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 stk

Egg til fiskekaker

¼ ts

Salt til fiskekaker

¼ ts

Salt til saus

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier636 kcal
Energi (kj)2659 kj
Fett18.3 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater70 g
Sukker1.6 g
Protein43.7 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6