topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostepanert svinekjøtt

Ostepanert svinekjøtt

med spaghetti og ruccolasalat

I dag kan du servere familien nydelig ostepanert svinekjøtt med spaghetti i tomatsaus. Vi serverer svinekjøtt og pasta med en frisk ruccolasalat.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Proteinrik
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

1 pose

Bladpersille

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

½ stk

Sitron

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

4 g

Middelhavsdrøm

300 g

Svin ytrefilet

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 4)

½ ts

Sukker (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier738 kcal
Energi (kj)3089 kj
Fett26.88 g
Mettet fett7.8 g
Karbohydrater63.32 g
Sukker16.9 g
Protein58 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann. 

Kok spaghetti [1/2 pakke, 2P] i 8-9 min, eller til 'al dente'. Hell av vannet og la pastaen hvile. Tilsett evt. en skvett olivenolje om ønskelig.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Panér kjøtt
2

Finhakk persille. Visp egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.

Bland panko, halvparten av persillen, halvparten av finrevet ost og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en annen dyp tallerken.

Krydre svinekjøtt med en klype salt og pepper. Skjær svinekjøtt i to like store stykker på langs, på et eget skjærebrett.

Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Sett til side, klar til steking.

Stek kjøtt
3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. 

Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir på.

TIPS: Tilsett mer olivenolje om kjøttet setter seg fast.

Bland sammen
4

Tørk av stekepannen og tilsett hakkede tomater, Middelhavsdrøm, resterende persille, sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype salt og pepper og la putre i 2-3 min.

Tilsett spaghetti og bland godt i 1 min, til gjennomvarmet.

Bland sitrondressing
5

Skjær sitron i to. 

Bland sitronsaft [1/2 ss | 1 ss], olivenolje [1 ss | 2 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt og pepper i en skål.

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Server
6

Anrett panert svinekjøtt og spaghetti på tallerkener. 

Server ruccola ved siden av, og drypp sitrondressing over.

Strø resterende finrevet ost over spaghetti og salat.