By familien på en middag som får alle til å nyte hver bit. I dag skal vi lage ostepanert svinekjøtt med en smakfull pæreslaw til. Topp retten med BBQ-saus, som gir en ekstra smaksdimensjon og en nydelig sommerfølelse.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Agurk
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 stk
Pære
300 g
Svin ytrefilet
1 stk
Egg (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en skål.
Bland panko, finrevet ost og en klype salt og pepper i en ny skål.
Skjær svinekjøtt i to like tynne fileter per pers. på et eget skjærebrett, og krydre hver side med en klype salt.
Dypp svinekjøtt først i egg, deretter i pankoblandingen. Overfør til en ren tallerken, klar for steking.
Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen av en stekepanne til middels høy varme.
Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir for å absorbere overflødig olivenolje.
TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis kjøttet fester seg til stekepannen.
Skjær pære i tynne skiver.
Grovhakk agurk.
Bland strimlet salat, pære, agurk, aioli og en skvett vann i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett ostepanert svinekjøtt og pæreslaw på tallerkener.
Server BBQ-saus på siden.