topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert hyse

Panert hyse

med spinatsalat og sesamfries

Gi fiskemiddagen en ny og spennende vri! På dagens meny kan vi friste med sprøpanert hysefilet, med ovnsbakte sesamfries og en frisk spinat- og rødkålsalat som tilbehør. Server med en nydelig asiatisk majones som dip på siden.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Sennep
Egg
Sesam
Soya
Gluten
Hvete
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

75 g

Rødkål

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

30 g

Spinat

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Mel til panering

1

Egg til panering

½ dl

Vann til couscous

1 ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier762 kcal
Energi (kj)3189 kj
Fett30.4 g
Mettet fett4 g
Karbohydrater79 g
Sukker7.6 g
Protein45.4 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Bak sesamfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm staver.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje, strø over sesamfrø og krydre med salt og pepper. Bland sammen.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered panering
2

I mellomtiden, bland mel og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en annen dyp tallerken.

Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyp tallerken.

Tørk hyse lett med kjøkkenpapir.

Paner fisk
3

Vend hyse i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Bruk 2 ss melk, hvis du ikke har egg.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje. Varm opp på middels høy varme.

Stek hyse i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

TIPS: For 4P, stek fisk i flere omganger.

Lag spinatsalat
5

I mellomtiden, skyll spinat.

Bland soyasaus og sukker i en stor skål. Tilsett olivenolje.

Vend inn spinat og rødkål.

Server
6

Anrett fisk, sesamfries og salat på tallerkener.

Server med asiatisk majones på siden.