Gi fiskemiddagen en ny og spennende vri! På dagens meny kan vi friste med sprøpanert hysefilet, med ovnsbakte sesamfries og en frisk spinat- og rødkålsalat som tilbehør. Server med en nydelig asiatisk majones som dip på siden.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
75 g
Rødkål
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
250 g
Hyse
(Inneholder Fisk)
30 g
Spinat
500 g
Poteter
10 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)
2 ss
Mel til panering
1
Egg til panering
½ dl
Vann til couscous
1 ss
Olje til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm staver.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje, strø over sesamfrø og krydre med salt og pepper. Bland sammen.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt
I mellomtiden, bland mel og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.
Pisk egg i en annen dyp tallerken.
Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyp tallerken.
Tørk hyse lett med kjøkkenpapir.
Vend hyse i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.
TIPS: Bruk 2 ss melk, hvis du ikke har egg.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje. Varm opp på middels høy varme.
Stek hyse i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.
Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
TIPS: For 4P, stek fisk i flere omganger.
I mellomtiden, skyll spinat.
Bland soyasaus og sukker i en stor skål. Tilsett olivenolje.
Vend inn spinat og rødkål.
Anrett fisk, sesamfries og salat på tallerkener.
Server med asiatisk majones på siden.