topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert svinekam

Panert svinekam

med hvitløksris, brokkoli og asiatisk dressing

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Brokkoli

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Basmatiris

1 stk

Gulrot

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

300 g

Svin ytrefilet

10 g

Sesamfrø

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

3 dl

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier799 kcal
Energi (kj)3342 kj
Fett28.26 g
Mettet fett3.7 g
Karbohydrater79.62 g
Sukker9.3 g
Protein52.9 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. 

Forbered råvarer
2

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. 

Skjær brokkoli i små buketter. 

Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler på et eget skjærebrett. 

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en skål for å holde varmen.

Paner svinekam
4

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko og salt* [¼ ts | ½ ts] i en ny skål. Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.

Stek svinekam
5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen ved middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt og gylden.

Server
6

Fordel hvitløksris på dype tallerkener. Topp med panert svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over asiatisk dressing og strø sesamfrø over.