Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Hvitløk
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
250 g
Brokkoli
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Basmatiris
1 stk
Gulrot
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
300 g
Svin ytrefilet
10 g
Sesamfrø
etter behov
Smør (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
1 stk
Egg (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 4)
3 dl
Vann (steg 1)
Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [¼ ts | ½ ts], legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.
Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner.
Skjær brokkoli i små buketter.
Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler på et eget skjærebrett.
Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne. Stek gulrot og brokkoli i 5-6 min, til møre. Tilsett resterende hvitløk og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*. Overfør til en skål for å holde varmen.
Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko og salt* [¼ ts | ½ ts] i en ny skål. Dypp svinekjøtt først i egg*, deretter i panko. Legg litt press på så smulene fester seg. Sett til side, klar til steking.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen ved middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt og gylden.
Fordel hvitløksris på dype tallerkener. Topp med panert svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over asiatisk dressing og strø sesamfrø over.