Lag denne retten en dag du er ekstra sulten - for dette er en herlig rett! Vi skal nemlig lage panert svinekjøtt, som vi serverer med kremet tagliatelle blandet med creme fraiche, persille, ost og bacon. En mektig rett som passer perfekt med kokt brokkolini.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
250 g
Tagliatelle
(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
2 stk
Hvitløk
1 pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
1 pose
Bladpersille
150 g
Brokkolini
300 g
Svinefilet
2 ss
Hvetemel (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
1 stk
Egg (steg 1)
1 dl
Vann (steg 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Kok opp saltet vann i en kjele.
Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.
Visp egg i en annen dyp tallerken.
Bland panko og halvparten av Mamas Favoritt i en tredje dyp tallerken.
Vend kjøtt først i mel, så i egg og til slutt i panko.
TIPS: Bruk 2 ss melk om du ikke har egg.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
Overfør kjøtt til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje.
Bak i ovnen i 15-16 min, eller til brunet og gjennomstekt.
La kjøtt hvile uten folie til servering.
Finhakk persille. Finhakk eller press hvitløk.
Når kjøttet har 8 min igjen, varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllen. Sett til side på en tallerken.
Varm opp pannen på middels varme (ikke vask den).
Stek hvitløk i 30 sek, eller til velduftende. Tilsett resterende Mamas Favoritt, creme fraiche, kyllingbuljong, persille og vann [1 dl | 2 dl]. La putre i 3-4 min, eller til det begynner å tykne.
Kok pasta og brokkolini i 2-3 min, eller til 'al dente'.
Hell av vannet.
Overfør brokkolini til en tallerken og pasta til pannen med saus.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.
Fjern pannen fra varmen. Tilsett finrevet ost og halvparten av bacon. Bland godt. Krydre med en klype salt og pepper.
Skjær kjøtt i tynne skiver.
TIPS: Tilsett en skvett vann om sausen ser for tykk ut.
Anrett pasta i dype tallerkener og topp med kjøtt.
Legg brokkkolini ved siden av.
Pynt med resterende bacon.