topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert svinekjøtt

Panert svinekjøtt

med kremet baconpasta og kokt brokkolini

Lag denne retten en dag du er ekstra sulten - for dette er en herlig rett! Vi skal nemlig lage panert svinekjøtt, som vi serverer med kremet tagliatelle blandet med creme fraiche, persille, ost og bacon. En mektig rett som passer perfekt med kokt brokkolini.

Allergener:
Egg
Gluten
Hvete
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g

Bacon, terninger

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

250 g

Tagliatelle

(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Sulfitter, Hvete, Gluten)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

2 stk

Hvitløk

1 pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Bladpersille

150 g

Brokkolini

300 g

Svinefilet

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Hvetemel (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

1 stk

Egg (steg 1)

1 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1155 kcal
Energi (kj)4832 kj
Fett54.8 g
Mettet fett27 g
Karbohydrater101.7 g
Sukker7.3 g
Protein68.3 g
Natrium425.3 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Panér kjøtt
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Kok opp saltet vann i en kjele. 

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken. 

Visp egg i en annen dyp tallerken. 

Bland panko og halvparten av Mamas Favoritt i en tredje dyp tallerken. 

Vend kjøtt først i mel, så i egg og til slutt i panko. 

TIPS: Bruk 2 ss melk om du ikke har egg.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

Ovnsbak kjøtt
2

Overfør kjøtt til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje. 

Bak i ovnen i 15-16 min, eller til brunet og gjennomstekt.

La kjøtt hvile uten folie til servering.

Stek bacon
3

Finhakk persille. Finhakk eller press hvitløk.

Når kjøttet har 8 min igjen, varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllen. Sett til side på en tallerken.

Varm opp pannen på middels varme (ikke vask den).

Stek hvitløk i 30 sek, eller til velduftende. Tilsett resterende Mamas Favoritt, creme fraiche, kyllingbuljong, persille og vann [1 dl | 2 dl]. La putre i 3-4 min, eller til det begynner å tykne.

Kok pasta og brokkolini
4

Kok pasta og brokkolini i 2-3 min, eller til 'al dente'. 

Hell av vannet. 

Overfør brokkolini til en tallerken og pasta til pannen med saus. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.

Bland sammen
5

Fjern pannen fra varmen. Tilsett finrevet ost og halvparten av bacon. Bland godt. Krydre med en klype salt og pepper. 

Skjær kjøtt i tynne skiver. 

TIPS: Tilsett en skvett vann om sausen ser for tykk ut.

Server
6

Anrett pasta i dype tallerkener og topp med kjøtt. 

Legg brokkkolini ved siden av.

Pynt med resterende bacon.