Pannestekt svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt svinekjøtt

Pannestekt svinekjøtt

med smørvendte persillepoteter og saftig kålsalat

Pannestekt svinekjøtt med smørvendte poteter og saftig kålsalat.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Eple

6 g

Grov sennep

(Inneholder Sennep)

1 pose

Kruspersille

1 pakke

Gresskarkjerner

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier643 kcal
Energi (kj)2690 kj
Fett25.86 g
Mettet fett9.5 g
Karbohydrater56.27 g
Sukker11.2 g
Protein47.95 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok poteter i 12-15 min, eller til møre.

Forbered råvarer
2

Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver. Finhakk persille (spar noen hele bladertil pynt). Bland spisskål, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en skål. Massér i 30 sek. Bland inn eple.

Bland kålsalat
3

Tilsett grov sennep [½ pakke, 2P] og yoghurt i kålsalaten. Bland godt og krydre med en klype salt og pepper.

Stek svinekjøtt
4

Skjær svinekjøtt i to like store stykker på langs, på et eget skjærebrett. Krydre kjøtt med en klype salt på begge sider. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Stek kjøtt i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt.

Lag persillepoteter
5

Hell vannet av kjelen med poteter. Tilsett smør [1 ss | 2 ss] og finhakket persille. Smak til med en klype salt og pepper. Dekk til med lokk.

Server
6

Anrett svinekjøtt, persillepoteter og kålsalat på tallerkener. Pynt med resterende persille og gresskarkjerner.