I dag inviterer vi til en smakfull og fargerik kylling- og grønnsaksfest, som nesten lager seg selv. Alt du trenger å gjøre er å forberede løk, gulrot og potet samt krydre kylling med vårt populære Mamas favoritt-krydder og brune den litt i stekepannen. Ellers settes alt inn i ovnen slik at det kan godgjøre seg på egen hånd. Vi legger også til et dryss mais, frisk salatblanding og srirachamajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 stk
Rødløk
2 stk
Gulrot
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
300 g
Kyllingbryst
60 g
Salatblanding
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
1 boks
Mais
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær løk i 2 cm båter.
Skjær gulrot (uskrelt) og potet (uskrelt) i 2 cm biter.
Overfør grønnsaker til den ene siden av et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir.
Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.
Skyll salat.
Hell væske fra mais.
Krydre kylling med en klype salt og Mamas Favoritt.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling i 2 min på hver side, eller til brunet.
Når grønnsakene har ca. 10 min igjen av steketiden, strø mais over grønnsakene og legg kylling på den andre siden av stekebrettet.
Bak i ovnen i 11-12 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.
Skjær kylling i tynne skiver.
Bland salat sammen med grønnsakene på stekebrettet.
Anrett ovnsbakte grønnsaker og kylling på tallerkener.
Legg en klatt srirachamajones på siden.