Perlecouscous- og rekebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous- og rekebowl

Perlecouscous- og rekebowl

med avokado og koriandervinaigrette

La oss friste med en herlig og smaksrik bowl som garantert vil gi middagsgjestene vann i munnen. Vi fyller skålen med perlecouscous blandet med en hjemmelaget koriandervinaigrette og spinat, texmex-krydrede reker, squashsalat med sitron og ferske avokadoskiver.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Spis meg først
Allergener:
Skalldyr
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Reker

(Inneholder Skalldyr)

1 stk

Sitron

1 stk

Avokado

5 g

Tex-Mex

1 stk

Squash

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya, Egg, Lupin)

1 pose

Koriander

30 g

Spinat

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rød chili

6 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

¼ ts

Sukker (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier617 kcal
Energi (kj)2583 kj
Fett22.5 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater71.4 g
Sukker9.9 g
Protein23.4 g
Natrium40.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok perlecouscous
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann [4 dl | 8 dl] og salt [1/2 ts | 1 ts].

Tilsett perlecouscous, senk til middels lav varme og la putre i 12-15 min, eller til 'al dente'.

Hell av vannet.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtide, finhakk eller press hvitløk.

Halver sitron.

Del chili [1/2 stk, 2P] i to på langs, fjern frø og finhakk.

Skrell squash i lange bånd med en potetskreller.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Bland salat
3

Bland olivenolje [1 ss | 2 ss], sitronsaft |1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.

Vend squash i skålen, og sett til side.

Finhakk koriander.

Lag vinaigrette
4

Bland chili, koriander, hvitvinseddik [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 ts | 1/2 ts], sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en liten skål.

Skyll spinat.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Stek reker
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett reker og hvitløk, og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og Tex-Mex.

Stek i 1-2 min per side, eller til reker er gylne og gjennomstekte.

Bland vinaigrette og spinat med perlecouscous rett før servering.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Server
6

Anrett perlecouscous på tallerkener og topp med squashsalat, avokado og reker.