Pork tenderloin and red wine sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork tenderloin and red wine sauce

Pork tenderloin and red wine sauce

with roasted potatoes tossed with crispy prosciutto

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Sulfitter
Nøtter
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Brokkolini

½ stk

Sjalottløk

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

300 g

Svin ytrefilet

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rosmarin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier631 kcal
Energi (kj)2640 kj
Fett20.8 g
Mettet fett5.7 g
Karbohydrater55.7 g
Sukker7.8 g
Protein57.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6