Kylling og ris er elsket av hele familien, og er alltid et trygt valg når maten skal raskt på bordet. Vi koker ris og blander den deretter med smør og fersk pak choi. Vi panerer kylling med vår fantastiske krydderblanding Goan Xacuti, og steker den deretter med rødløk, soyasaus, chili og søt chilisaus. Vi topper med kremet srirachamajones, og så er maten klar.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
1 stk
Rødløk
1 stk
Pak choi
8 g
Goan Xacuti
40 g
Søt chilisaus
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ g
Chiliflak
150 g
Jasminris
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
10 g
Sriracha
½ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
2 ss
Hvetemel (steg 2)
2 ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Smør (steg 4)
Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk. Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen.
I mellomtiden, grovhakk pak choi.
Del løk i to og skjær i tynne skiver.
Legg kylling i en dyp tallerken og tørk lett med kjøkkenpapir.
Strø over Goan Xacuti, hvetemel [2 ss | 4 ss] og en klype salt.
Bland godt. Sørg for at alle strimlene dekkes av melet.
Varm opp olivenolje [2 ss | 4 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kylling og løk. Stek under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.
Senk varmen til middels og tilsett soyasaus, chiliflak [1/2 pose, 2P] og søt chilisaus.
Vend kylling og løk i sausen.
Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.
Rett før servering, rør pak choi og smør [1 ss | 2 ss] sammen med risen.
Anrett ris i skåler.
Legg kylling på toppen.
Topp med en klatt srirachamajones.