Til middag i dag kan vi friste med en rask og fargerik rett med herlige smaker. Vi serverer kylling krydret med vår egen krydderiblanding med ingefær – Ginger Ninja. Kyllingen vender vi også i soya og søt chilisaus. I tillegg serverer vi luftig ris, en håndfull frisk agurk og en nøye utvalgt miks av salat som vi blander med asiatisk majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
1 stk
Agurk
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder Sennep, Egg)
40 g
Søt chilisaus
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
50 g
Asiatisk majones
(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)
150 g
Jasminris
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
2 ss
Vann (steg 3)
Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts], senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 14 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler!
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kyllingstrimler under omrøring, sammen med Ginger Ninja og en klype salt i 3-4 min, eller til brunet og gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den ikke lenger er rosa på innsiden.
I mellomtiden, grovhakk agurk i 2 cm biter.
Bland salatmix, asiatisk majones, en skvett vann og en klype salt i en mellomstor skål.
Senk varmen på stekepannen til middels, og rør inn soyasaus [1/2 pose, 2P], søt chilisaus og vann [2 ss | 4 ss]. Kok i 1 min. Fjern fra varmen.
I mellomtiden, anrett ris i skåler.
Topp med kylling, eventuell resterende saus fra pannen, salat og agurk i seksjoner.
Krydre agurk med en klype salt.