Rask kyllingbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask kyllingbowl

Rask kyllingbowl

med tabbouleh og tranebær

Med denne saftige kyllingbowlen med tabbouleh står middagen klar på bordet på rekordtid! Vi koker bulgur, og steker kyllingstrimler med chiliflak og vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Deretter blander vi inn agurk, tomat, persille og tørkede tranebær i bulguren. Retten toppes med en klatt yoghurt.

Tags:
Superrask
Rask
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Sennep
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Strimlet kyllingbryst

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

1 g

Chiliflak

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Tranebær

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

1 pose

Bladpersille

½ stk

Sitron

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier488 kcal
Energi (kj)2043 kj
Fett13 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater44.7 g
Sukker13 g
Protein45.2 g
Natrium2232.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered kylling og bulgur
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann [2,5 dl | 4,5 dl].

Tilsett bulgur, kyllingbuljong og salt [1/4 ts | 1/2 ts], og senk til middels varme. La putre under lokk i 9-10 min, eller til mør.

I mellomtiden, bland kylling, Hello Sunrise og chiliflak i en mellomstor skål.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Forbered råvarer
2

Skyll spinat.

Grovhakk tomat, persille og agurk.

Halver sitron [1/2 stk, 2P].

Lag tabbouleh
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling i 4-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt. Snu kylling iblant.

Bland inn agurk, spinat, tomat, persille, salt [1/2 ts | 1 ts], sitronsaft [1 ss | 2 ss], olivenolje [1 ss | 2 ss] og tranebær i bulgur rett før servering.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Server
4

Anrett bulgur tabbouleh i skåler.

Topp med kylling og en klatt yoghurt.