Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Hvitløk
1 pose
Basilikum
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Sitron
1 stk
Paprika
150 g
Reker
(Inneholder Skalldyr, Sulfitter Kan inneholde Melk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)
½ stk
Squash
20 g
Finrevet ost
4 g
Jorda Rundt
(Inneholder Egg, Sennep)
1 ts
Salt (steg 5)
Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Kok pasta i 8-9 min, eller til "al dente". Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl], hell av resten og la pastaen hvile i kjelen med en skvett olivenolje*. TIPS: "Al dente" betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.
Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Riv squash [1/2 stk, 2P]. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm terninger. Riv sitronskall og skjær sitron i båter. Grovhakk reker. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek hvitløk og løk i 1-2 min. Tilsett Jorda Rundt, Middelhavsdrøm, paprika og squash og stek i 2 min.
Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, sitronskall, sitronsaft [1 ss | 2 ss], en skvett pastavann* og reker. Rør godt og la putre i 2-3 min, til rekene er gjennomkokt.
Finhakk basilikum. Bland pasta med saus til pastaen er dekket. Krydre med en stor klype pepper* og salt* [1 ts | 2 ts]. TIPS: Tilsett en ekstra skvett pastavann hvis sausen er for tykk.
Anrett rekepasta i dype tallerkener. Topp med finrevet ost og basilikum. Server resterende sitronbåter på siden.