Roasted Chorizo and tomato risotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roasted Chorizo and tomato risotto

Roasted Chorizo and tomato risotto

with rucola and balsamic drizzle

Allergener:
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

150 g

Risottoris

4 g

Kyllingbuljong

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Ruccola

24 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

60 g

Calabresepesto

1 g

Oregano, tørket

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til tomat

1 ss

Smør til steking

6 dl

Vann til risotto

½ ts

Salt til risotto

1 ts

Sukker til glaze

½ ss

Smør til risotto

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier541 kcal
Energi (kj)2263 kj
Fett19.6 g
Mettet fett12.3 g
Karbohydrater73.2 g
Sukker9.2 g
Protein13.8 g
Natrium392 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6