Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Panamat
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Eple
2 stk
Briochebrød
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
500 g
Poteter
300 g
Svin ytrefilet
75 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Egg (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tykke staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, til gyldne. Skjær svinekam i to like store stykker på et eget skjærebrett.
Bland panko, Panamat og en stor klype salt* og pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken. Vend svinekam først i egg*, deretter i panering. Overfør til en tallerken, klar til steking.
Skjær eple i tynne skiver. Bland en skvett olivenolje*, strimlet salat [1/2 pose, 2P], epleskiver og halvparten av majonesen i en skål. Krydre en med klype salt* og pepper*.
Dekk bunnen til en stekepanne med olivenolje*. Varm opp til middels høy varme når det gjenstår 10 min av steketiden til pommes frites. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, til gjennomstekt. Tilsett en ekstra skvett olivenolje* hvis nødvendig. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
Del burgerbrød i to på midten. Varm i ovnen i 3-4 min.
Smør burgerbrødene med resterende majones. Fyll burgere med schnitzel og epleslaw. Server pommes frites og resterende epleslaw på siden.