Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
100 g
Mornaysaus
(Inneholder Melk)
2 stk
Hvitløk
150 g
Portobello
1 stk
Løk
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
8 ml
Trøffelolje
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Sennep, Soya)
30 g
Spinat
1 pose
Gressløk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
200 g
Sjampinjong
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
1 dl
Spart pastavann
½ ss
Olje til pangratatto
2 ss
Smør til steking
¼ ts
Salt til sopp
¼ ts
Salt til pasta
Kok opp saltet vann i en stor kjele.
Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann i en kopp og hell av resten.
Hell av vannet og la spaghetti ligge igjen i kjelen.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Rist panko i 3-4 min, eller til gyllen og sprø. Krydre med en klype salt og pepper. Sett til side i en skål.
Skjær sopp i tynne skiver.
Skjær løk i tynne, halve skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Smelt smør i stekepannen på middels høy varme.
Stek sopp og løk i 4-5 min, eller til gylne og brune. Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Krydre med en klype salt og pepper.
I mellomtiden, skyll spinat.
Finhakk gressløk.
Bland gressløk sammen med pangrattato.
Senk varmen til middels og rør inn mornaysaus, grønnsaksbuljong og pastavann.
Bland inn spaghetti og spinat. Kok i 1 min, eller til spinaten begynner å falle sammen.
Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett spaghetti i skåler og drypp trøffelolje over.
Strø over finrevet ost.
Pynt med gressløk-pangrattato.