Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Agurk
150 g
Jasminris
4 g
Ga-Laksa
1 stk
Hvitløk
300 g
Svin ytrefilet
1 stk
Gulrot
50 g
Vegansk sesammajones
(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Pak choi
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 3)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
1 ts
Sukker (steg 5)
Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stor kjele på middels varme. Tilsett hvitløk og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og kok under lokk på lav varme i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min.
Skjær agurk i tynne skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Grovhakk pak choi.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, til gylden. Sett til side i en liten skål. Bland majones og halvparten av soyasausen i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, til mør. Tilsett pak choi og stek i 2 min. Overfør til en skål.
Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler. Bland Ga-Laksa med en skvett olivenolje* i en skål. Vend svinekam i blandingen. Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekam under omrøring i 2-3 min. Tilsett grønnsaker og resterende soyasaus med en klype sukker*, til gjennomvarmet. Smak til med salt* og pepper*.
Anrett ris i dype tallerkener og topp med svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over litt dressing. Pynt med agurk og sesamfrø.