Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
200 g
Sjampinjong
4 g
Grønnsaksbuljong
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
2 stk
Hvitløk
½ stk
Squash
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 g
Chiliflak
4 g
Hvitløksflørt
20 g
Hasselnøtter
(Inneholder Nøtter)
1 stk
Løk
1 ss
Smør (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 2)
Skjær sopp og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*.
Smelt en klatt smør* [1 ss | 2 ss] med en skvett olivenolje* [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk, sopp og en klype salt* og stek i 3-4 min, eller inntil det begynner å mykne. Tilsett squash og stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.
Grovhakk hasselnøtter. Grovhakk spinat.
Tilsett matfløte, Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en generøs klype pepper* og en liten klype salt*. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke liker sterk mat.
Tilsett tortelloni i kjelen med kokende vann og kok i 4-5 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra og tilsett soppsaus og halvparten av spinat i kjelen. Bland sammen og krydre med salt*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.
Fordel torelloni og soppsaus i dype tallerkener og strø over med revet hardost. Smak til med litt pepper* og pynt med hasselnøtter og resterende spinat.