Spinat- og ricottafylt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafylt tortelloni

Spinat- og ricottafylt tortelloni

med kremet soppsaus og hakkede hasselnøtter

Skjem deg bort med denne oppskriften på ravioli fylt med ricotta og spinat, med en kremet fløtesaus laget av hvitløksstekt sjampinjong og grønnsaker. Løft smakene enda mer med ovnsbakt grønnkål, og topp alt med finrevet ost og svart pepper.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Hvete
Egg
Gluten
Selleri
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

200 g

Sjampinjong

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

2 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 g

Chiliflak

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Hasselnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier789 kcal
Energi (kj)3302 kj
Fett41.8 g
Mettet fett17.8 g
Karbohydrater70.1 g
Sukker15.1 g
Protein26.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær sjampinjong og løk i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Stek grønnsaker
2

Smelt smør* [1 ss | 2 ss] med olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk, sopp og en klype salt* og stek i 1-2 min. Tilsett squash og stek i ytterligere 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

Hakk spinat og hasselnøtter
3

Grovhakk hasselnøtter. Grovhakk spinat.

 

Lag saus
4

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en generøs klype pepper* og en liten klype salt*. TIPS: Chiliflak er sterkt, så tilsett etter smak.

Tilsett pasta
5

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Hell av vannet og bland pasta og halvparten av spinaten i stekepannen med soppsaus. (Bland evt. i kjelen hvis det ikke er plass). Bland godt og krydre med en klype salt*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Server
6

Fordel tortelloni og kremet soppsaus i dype tallerkener og strø over finrevet ost. Smak til med en klype pepper*. Pynt med hasselnøtter og resterende spinat.