Spinat- og ricottafylt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafylt tortelloni

Spinat- og ricottafylt tortelloni

med kremet soppsaus og hakkede hasselnøtter

Skjem deg bort med denne oppskriften på ravioli fylt med ricotta og spinat, med en kremet fløtesaus laget av hvitløksstekt sjampinjong og grønnsaker. Løft smakene enda mer med ovnsbakt grønnkål, og topp alt med finrevet ost og svart pepper.

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Hvete
Egg
Gluten
Selleri
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

200 g

Sjampinjong

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

½ stk

Squash

1 g

Chiliflak

4 g

Hvitløksflørt

40 g

Hasselnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)

1 stk

Løk

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier849 kcal
Energi (kj)3554 kj
Fett46.9 g
Mettet fett18.2 g
Karbohydrater72.4 g
Sukker14.8 g
Protein27.9 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær sjampinjong og løk i tynne skiver.

Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann.  

Stek grønnsaker
2

Smelt smør [1 ss | 2 ss] med olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Tilsett løk, sopp og salt [1/2 ts | 1 ts], og stek i 1-2 min.

Tilsett squash og stek i ytterligere 3-4 min.

Forbered råvarer
3

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Grovhakk hasselnøtter.

Lag saus
4

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen med grønnsaker og la småkoke i 3-4 min, til sausen tykner. Krydre med en stor klype pepper og en liten klype salt.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Tilsett pasta
5

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] og hell av resten.

Bland pasta, pastavann [1/2 dl | 1 dl] og ruccola i stekepannen med soppsaus (bland evt. i kjelen hvis det ikke er plass). Krydre med en klype salt.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

TIPS: Tilsett en ekstra skvett pastavann om sausen er for tykk.

Server
6

Fordel tortelloni og kremet soppsaus i dype tallerkener.

Strø over finrevet ost.

Smak til med en klype pepper.

Pynt med hasselnøtter.