Skjem bort middagsgjestene med al dente-kokt tortelloni i en fyldig saus med matfløte, løk, squash, spinat og sjampinjong smaksatt med hvitløkskrydder, grønnsaksbuljong og chiliflak. Pastaretten toppes med hakkede hasselnøtter og finrevet ost, og står klar på middagsbordet på kun 20 minutter!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
200 g
Sjampinjong
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
½ stk
Squash
30 g
Spinat
1 g
Chiliflak
4 g
Hvitløksflørt
40 g
Hasselnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)
1 stk
Løk
1 ss
Smør (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Skjær sopp og løk i tynne skiver.
Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter.
Varm opp smør [1 ss | 2 ss] og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk, sopp og salt [1/2 ts | 1 ts] i 3-4 min, eller til det begynner å mykne.
Tilsett squash og stek videre i 3-4 min.
I mellomtiden, grovhakk hasselnøtter.
Skyll og grovhakk spinat.
Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen.
La putre i 3-4 min, eller til saus begynner å tykne. Krydre med en stor klype pepper.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Mens sausen koker, kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] i en kopp, og hell av resten.
Tilsett tortelloni, spinat og pastavann i stekepannen. Bland godt og smak til med salt.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
TIPS: Tilsett eventuelt en skvett vann hvis sausen er for tykk.
Anrett tortelloni i skåler og dryss over finrevet ost.
Topp med pepper og hasselnøtter.