Spinat- og ricottafylt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafylt tortelloni

Spinat- og ricottafylt tortelloni

med kremet soppsaus og sprø hasselnøtter

Skjem bort middagsgjestene med al dente-kokt tortelloni i en fyldig saus med matfløte, løk, squash, spinat og sjampinjong smaksatt med hvitløkskrydder, grønnsaksbuljong og chiliflak. Pastaretten toppes med hakkede hasselnøtter og finrevet ost, og står klar på middagsbordet på kun 20 minutter!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Hvete
Egg
Gluten
Selleri
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

200 g

Sjampinjong

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

½ stk

Squash

30 g

Spinat

1 g

Chiliflak

4 g

Hvitløksflørt

40 g

Hasselnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Havre, Peanøtter, Rug)

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier852 kcal
Energi (kj)3566 kj
Fett48.4 g
Mettet fett18.2 g
Karbohydrater72.6 g
Sukker16.7 g
Protein27.7 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær sopp og løk i tynne skiver.

Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 1 cm store biter.

Stek grønnsaker
2

Varm opp smør [1 ss | 2 ss] og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk, sopp og salt [1/2 ts | 1 ts] i 3-4 min, eller til det begynner å mykne.

Tilsett squash og stek videre i 3-4 min.

Hakk spinat og hasselnøtter
3

I mellomtiden, grovhakk hasselnøtter.

Skyll og grovhakk spinat.

Lag saus
4

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og en klype chiliflak i stekepannen.

La putre i 3-4 min, eller til saus begynner å tykne. Krydre med en stor klype pepper.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Tilsett pasta
5

Mens sausen koker, kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] i en kopp, og hell av resten.

Tilsett tortelloni, spinat og pastavann i stekepannen. Bland godt og smak til med salt.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

TIPS: Tilsett eventuelt en skvett vann hvis sausen er for tykk.

Server
6

Anrett tortelloni i skåler og dryss over finrevet ost.

Topp med pepper og hasselnøtter.