Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
4 g
Panamat
1 stk
Sitron
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
300 g
Kyllingbryst
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
etter behov
Smør (steg 3)
1 stk
Egg (steg 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter i staver (ca 0,5 cm tykke). Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en smule olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, eller inntil gyldne.
Skjær kylling i 2 cm tykke strimler. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en bolle. Bland panko og Panamat i en annen bolle, og krydre med en klype salt* og pepper*. Vend kylling i egg* og deretter i pankomix. TIPS: Hvis du ikke har egg kan 2-3 ss med melk* brukes.
Smelt en klatt smør* med en smule olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 7-8 min, inntil gylden og sprø. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter. Bland creme fraiche [1/2 pakke, 2P], sennep, aioli og en skvett sitronsaft med en klype salt* og pepper* i en skål.
Bland snittet salat med dressing i en bolle.
Anrett sprø kylling, pommes frites og salat på tallerkener. Serveres med sitronbåter ved siden av.