Dagens italienske drøm kommer garantert til å mette alle rundt bordet. Vi lager pannestekt ostepanert kylling som passer svært godt til tagliatelle og vår velsmakende carbonarasaus med eggeplomme, fløte, ost, bacon og portobello. Vi legger også til en eksklusiv trøffelolje. Retten serveres med en frisk tomatsalat med balsamico og olivenolje.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllingbryst
8 ml
Trøffelolje
140 g
Bacon, terninger
40 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
250 g
Tagliatelle
(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)
150 g
Portobello
60 g
Salatblanding
125 g
Cherrytomater
15 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
2 ss
Hvetemel (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
2 ss
Melk (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
2 stk
Egg (steg 4)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
Kok opp saltet vann i en kjele.
Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en skål.
Ha melk [2 ss | 4 ss] i en annen skål.
Bland panko og halvparten av finrevet ost i en tredje skål.
Krydre kylling med en klype salt. Vend først i mel, så i melk og til sist i panko. Sett til side på en tallerken.
Dekk bunnen av en panne med olivenolje og varm opp på middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gjennomstekt.
Overfør til et fat med kjøkkenpapir.
TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.
Varm opp en annen stor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllent.
I mellomtiden, skjær sopp i tynne skiver.
Senk varmen til middels, tilsett sopp og en skvett olivenolje om nødvendig og stek videre i 3-4 min, eller til mykt.
Skyll salatblad. Skjær cherrytomater i to.
Bland salat og cherrytomater i en mellomstor skål og sett til side.
Skill eggeplomme og eggehvite [2 stk | 4 stk].
Pisk eggeplomme, matfløte [1/2 pakke, 2P], resterende finrevet ost og grønnsaksbuljong i en mellomstor skål. Krydre med en klype pepper. Sett til side.
Legg pasta i det kokende vannet, og kok under omrøring i 2-3 min, eller til 'al dente'.
Spar pastavann [1/2 dl | 1 dl], og hell ut resten. Sett til side.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
TIPS: Bruk av bare eggeplommen gir en fyldigere saus!
Bland pasta, pastavann og sausen sammen med sopp og bacon i stekepannen. Rør godt slik at pastaen dekkes av saus, 1-2 min. Smak til med en klype salt og pepper.
Rett før servering, drypp balsamico og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] over salaten. Krydre med en klype salt og pepper.
TIPS: Føles sausen for tykk, tilsett litt mer pastavann.
Anrett carbonara på tallerkener og drypp over litt trøffelolje.
Skjær kylling i tynne skiver og legg på toppen.
Server salat på siden.