Prøv en tvist på den klassiske burgeren med vår prosciutto- og ricottabrioche. Vi kombinerer lune briochebrød, sprøstekt prosciutto, salat og en kremet basilikum- og ricottasaus, og serverer det hele med hjemmelagde fries og aiolidipp.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Basilikum
50 g
Prosciutto
40 g
Ruccola
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
1 g
Oregano, tørket
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
1 stk
Tomat
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
1 stk
Sitron
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til saus
1 ss
Vann til saus
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med oregano, salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, finhakk basilikum.
Grovhakk tomat.
Halver sitron.
Skyll ruccola.
Bland basilikum, ricotta, salt, vann og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek prosciutto i 3-4 min, til sprø.
Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.
Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen. Varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
Bland ruccola, tomat, olivenolje, salt og en skvett sitronsaft i en stor skål rett før servering.
Anrett fries på tallerkener.
Smør basilikumsaus på brød og fyll med prosciutto og salat.
Server med resterende salat og en klatt aioli.