Sprø prosciutto- og ricottabrioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø prosciutto- og ricottabrioche

Sprø prosciutto- og ricottabrioche

med urtefries og ruccolasalat

Prøv en tvist på den klassiske burgeren med vår prosciutto- og ricottabrioche. Vi kombinerer lune briochebrød, sprøstekt prosciutto, salat og en kremet basilikum- og ricottasaus, og serverer det hele med hjemmelagde fries og aiolidipp.

Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Basilikum

50 g

Prosciutto

40 g

Ruccola

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

1 g

Oregano, tørket

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

1 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier795 kcal
Energi (kj)3325 kj
Fett34.6 g
Mettet fett8.8 g
Karbohydrater96.5 g
Sukker15.6 g
Protein25.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet i 1 cm tynne staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med oregano, salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Forbered grønnsaker og saus
2

I mellomtiden, finhakk basilikum.

Grovhakk tomat.

Halver sitron.

Skyll ruccola.

Bland basilikum, ricotta, salt, vann og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.

Stek prosciutto
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek prosciutto i 3-4 min, til sprø.

Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir.

Varm brød
4

Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen. Varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Bland salat
5

Bland ruccola, tomat, olivenolje, salt og en skvett sitronsaft i en stor skål rett før servering.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Smør basilikumsaus på brød og fyll med prosciutto og salat.

Server med resterende salat og en klatt aioli.