Taco-tirsdag eller Taco-fredag? Du bestemmer! Vi steker kjøttdeig, løk, gulrot og paprika med vår ferdige krydderblanding, Tex-Mex, for perfekt tacosmak. Vi blander også rømme med limesaft for en ekstra twist. Vi bygger vår sprøe salattacos med hele salatblader, mais, kjøttdeig, grønnsaker, rømme og chili, og så er de klare til å nytes!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Gulrot
1 stk
Paprika, grønn
½ stk
Rød chili
1 stk
Løk
250 g
Kjøttdeig av storfe
5 g
Tex-Mex
30 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Kyllingbuljong
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
1 boks
Mais
1 stk
Salat
1 stk
Lime
¼ ts
Salt (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
½ dl
Vann (steg 3)
Finhakk løk. Skjær paprika i 1 cm biter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær lime i båter. Fjern frøene og skjær chili [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Hell væsken av mais.
Varm opp olivenolje* [1 ss I 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk, gulrot, paprika og kjøttdeig i 4-5 min. Krydre med salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper*. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Tilsett mais, Tex-Mex, BBQ-saus [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, en klype chili og vann* [1/2 dl | 1 dl] og stek i ytterligere 2-3 min. TIPS: Bruk så mye eller lite chili du ønsker.
Bland rømme [1/2 pakke, 2P], en skvett limesaft og en klype salt* og pepper* i en skål.
Plukk bladene fra hjertesalat.
Anrett salatblader på tallerkener og fyll med kjøttdeigblanding. Drypp over rømme og strø over resterende chili. Server limebåter ved siden av. TIPS: Hvis du synes det er vanskelig å spise salattacos, kan du dele opp hjertesalaten og servere retten som en salat i stedet for.