Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Bladpersille
1 stk
Eple
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
300 g
Kyllingbryst
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
450 g
Søtpotet
1 stk
Gulrot
1 stk
Lime
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
2 ss
Smør (steg 1)
1 stk
Egg (steg 2)
2 ss
Melk (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 2)
Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Skrell og skjær søtpotet i 2 cm biter. Kok søtpotet i 10-15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet og legg søtpoteter tilbake i kjelen. Tilsett smør* [2 ss | 4 ss], melk* [2 ss | 4 ss] og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i kjelen. Mos potetene med en potetmoser eller gaffel. Legg lokk på for å holde varmen.
Skjær lime i båter. Riv gulrot. Grovhakk persille. Bland Ay-Cajun-ba, panko, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en skål. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en ny skål.
Legg kyllingbryst mellom to bakepapir. Slå kyllingen med en kjøtthammer eller en kjevle til de er jevne, ca. 2 cm tykke. Dypp kylling i egg, deretter panko. Press brødraspet på. Sett til side på en tallerken.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme og dekk bunnen med olivenolje*. Stek panert kylling i 3-4 min på hver side. TIPS: Bruk mer olivenolje* hvis kyllingen klistrer seg til pannen. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.
Skjær eple i 1 cm tynne båter. Bland limesaft [1 ss | 2 ss] og en skvett olivenolje* i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett gulrot, kålblanding og halvparten av persillen. Bland godt.
Fordel søtpotetmos, sprø kylling og kålsalat på tallerkener. Pynt med resterende persille.