Får vi friste med et lekkert kyllingmåltid proppet fullt av herlige smaker og farger? Vi bruner kyllingen, før vi steker den ferdig i ovnen slik at den blir ekstra saftig. Kyllingen serveres på en seng av sprø, ovnsbakte cannellinibønner som vi smaksetter med vår egen krydderblanding, Hello Sunrise. Som tilbehør blander vi sammen en avokadosalat med ruccola og gulrot. Topp retten med en kremet hvitløksdressing, og så er middagen klar!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Avokado
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Tomat
4 g
Kyllingbuljong
300 g
Kyllingbryst
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
½ stk
Hvitløk
40 g
Ruccola
1 stk
Gulrot
1 pakke
Cannellinibønner
½ ss
Mel til bønner
¼ ts
Salt til bønner
0.52 ts
Salt til kjøtt
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Hell av væske og skyll cannellinibønner. Tørk med kjøkkenpapir.
Bland cannellinibønner, Hello Sunrise, hvetemel, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Fordel på et stekebrett med bakepapir, og bland med en skvett olivenolje.
Bak i ovnen i 20-25 min, eller til sprø.
TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kylling, og krydre med kyllingbuljong og salt.
Stek kylling i 2 min per side, eller til brunet.
Legg kylling på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen i 11-12 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk tomat.
Skjær gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skyll ruccola.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.Skjær i 1 cm store biter.
Krydre med en klype salt og pepper.
Bland ruccola, tomat, gulrot, avokado, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland rømme, hvitløk, salt og en klype pepper i en liten skål.
Skjær hver kyllingfilet i fem skiver på et eget skjærebrett.
Anrett salat i skåler og topp med kylling.
Server med en klatt hvitløksdressing og topp med ristede bønner.