Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
1 stk
Rødløk
1 stk
Hvitløk
½ stk
Rød chili
1 stk
Vårløk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
75 g
Rødkål
½ stk
Gulrot
125 g
Brokkoli
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
2 stk
Egg (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
Kok opp en stor kjele med lettsaltet* vann*. Varm opp olivenolje* [1 ss I 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek egg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den. Sett til side på en tallerken og krydre med en klype salt* og pepper*.
Varm opp en skvett olivenolje* (ved behov) i samme stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling i 4-5 min, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær gulrot [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm tynne staver. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i små buketter. Press eller finhakk hvitløk. Senk varmen på pannen til middels varme og tilsett rødkål, gulrot, brokkoli, rødløk, hvitløk, asiatisk woksaus, soyasaus, en klype salt* og pepper*. Stek under omrøring i 4-5 min.
Del chili [1/2 stk, 2P] i to, fjern frøene og skjær i tynne skiver. Skjær vårløk i tynne skiver. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar på litt av kokevannet [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten.
Tilsett ferdige nudler og kokevannet i stekepannen med kylling, og rør inn i 1 min.
Anrett kyllingwok i dype tallerkener (sørg for å få med all sausen). Topp med speilegg. Pynt med vårløk og chili. TIPS: Smak deg til med chili - det er sterkt.