Asiatisk mat slår aldri feil, og her har vi en nydelig rett på menyen. En sterk og smakfull kyllingwok med grønnsaker som blandes med mettende fullkornsnudler. Vi topper vår deilige wok med speilegg og gir retten en ekstra vri med vårløk!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
1 stk
Rødløk
1 stk
Hvitløk
1 stk
Vårløk
75 g
Asiatisk woksaus
(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)
50 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
75 g
Rødkål
½ stk
Gulrot
125 g
Brokkoli
2 stk
Egg (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
¼ ts
Sukker (steg 3)
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Varm opp olivenolje [1 ss I 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek egg [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen som du vil ha den. Sett til side på en tallerken og krydre med en klype salt og pepper.
Varm opp en skvett olivenolje (ved behov) i samme stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt. Stek kylling i 4-5 min, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Skjær rødløk i 2 cm båter. Skjær gulrot [1/2 stk, 2P] i 1/2 cm tynne staver. Skjær brokkoli [1/2 stk, 2P] i små buketter. Press eller finhakk hvitløk. Senk til middels varme og tilsett rødkål, gulrot, brokkoli, rødløk, hvitløk, asiatisk woksaus, soyasaus, en klype salt og pepper og sukker [1/4 ts | ½ ts]. Stek under omrøring i 4-5 min.
Skjær vårløk i tynne skiver. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar litt nuddelvann [1/2 dl | 1 dl] og hell av resten.
Tilsett nudler og nuddelvann i stekepannen med kylling. Rør og varm opp i 1 min.
Anrett kyllingwok i dype tallerkener (sørg for å få med all sausen). Topp med speilegg. Pynt med vårløk.