Succotash kidneybønnebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Succotash kidneybønnebowl

Succotash kidneybønnebowl

med avokado, syltet rødløk og urtebulgur

Succotash er en Nord-Amerikansk rett som består av stekte grønnsaker. Vi lager vår versjon med cajunkrydret paprika, kidneybønner og mais. Grønnsakene serveres på en seng av korianderbulgur, og toppes med avokado, spinat, syltet rødløk, salte peanøtter og en mild rømme- og majonesdressing.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Peanøtter
Sulfitter
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

12.5 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Avokado

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

30 g

Spinat

1 pakke

Kidneybønner

1 boks

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

¼ ts

Salt til sylting

¼ ts

Salt til bulgur

1 ss

Vann til dressing

¼ ts

Salt til dressing

¼ ts

Salt til grønnsaker

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier643 kcal
Energi (kj)2690 kj
Fett25.8 g
Mettet fett7.1 g
Karbohydrater63.4 g
Sukker16.7 g
Protein19.6 g
Natrium135.7 mg

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Halver lime.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Bland limesaft, sukker, vann og salt.

Vend rødløk i lake og sett til siden. Hell av laken før servering.

Kok bulgur
2

Tilsett bulgur og salt i kjelen.

Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 9-10 min, til 'al dente'.

Bland dressing
3

I mellomtiden, bland rømme, majones, vann, salt og en klype pepper i en liten skål.

Lag succotash
4

Hell av væske og skyll kidneybønner.

Hell væske av mais.

Skjær paprika i 1 cm store biter.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika, kidneybønner, mais, Ay Cajun-ba, salt og en klype pepper i 2-3 min, eller til paprika mykner.

Forbered råvarer
5

I mellomtiden, skyll spinat.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Finhakk koriander.

Bland koriander med ferdigkokt bulgur.

Server
6

Anrett bulgur i skåler.

Topp med grønnsaker, spinat, avokado og rødløk. Krydre avokado med en klype salt.

Dryss over peanøtter og dressing.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image