Succotash er en Nord-Amerikansk rett som består av stekte grønnsaker. Vi lager vår versjon med cajunkrydret paprika, kidneybønner og mais. Grønnsakene serveres på en seng av korianderbulgur, og toppes med avokado, spinat, syltet rødløk, salte peanøtter og en mild rømme- og majonesdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Lime
12.5 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 stk
Avokado
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
30 g
Spinat
1 pakke
Kidneybønner
1 boks
Mais
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Rødløk
1 stk
Paprika
2.5 dl
Vann til bulgur
½ ts
Sukker til sylting
1 ss
Vann til sylting
¼ ts
Salt til sylting
¼ ts
Salt til bulgur
1 ss
Vann til dressing
¼ ts
Salt til dressing
¼ ts
Salt til grønnsaker
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Halver lime.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Bland limesaft, sukker, vann og salt.
Vend rødløk i lake og sett til siden. Hell av laken før servering.
Tilsett bulgur og salt i kjelen.
Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 9-10 min, til 'al dente'.
I mellomtiden, bland rømme, majones, vann, salt og en klype pepper i en liten skål.
Hell av væske og skyll kidneybønner.
Hell væske av mais.
Skjær paprika i 1 cm store biter.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek paprika, kidneybønner, mais, Ay Cajun-ba, salt og en klype pepper i 2-3 min, eller til paprika mykner.
I mellomtiden, skyll spinat.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.
Finhakk koriander.
Bland koriander med ferdigkokt bulgur.
Anrett bulgur i skåler.
Topp med grønnsaker, spinat, avokado og rødløk. Krydre avokado med en klype salt.
Dryss over peanøtter og dressing.