topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekjøtt

Svinekjøtt

med hvitløksflørt, soppsaus og ris

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Bladpersille

4 g

Kjøttbuljong

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gulrot

75 g

Grønne bønner

150 g

Basmatiris

100 g

Sjampinjong

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier625 kcal
Energi (kj)2616 kj
Fett17.16 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater68.85 g
Sukker7.9 g
Protein47.24 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], rør godt, legg lokk på og senk til middels lav varme. Småkok i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Ikke smugtitt - risen skal dampes!

Forbered råvarer
2

Grovhakk sopp til 2 cm store biter. Skjær gulrot (uskrellet) til 1 cm store biter. Skjær grønne bønner i to på langs. Skjær svinekjøtt i 3 cm store biter. Finhakk persille (spar litt til servering).

Stek kjøtt
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min. Sett til side på en tallerken. VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

Stek sopp
4

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek sopp, gulrot, bønner i 6-7 min. Krydre med salt* og pepper*.

Lag saus
5

Tilsett matfløte, hvitløksflørt, halvparten av persillen og buljong til stekepannen. La småkoke i 2-3 min. Tilsett svinekjøtt og bland godt til alt er varmt. Tilsett en skvett vann hvis nødvendig.

Server
6

Fordel ris i dype tallerkener med svinekjøtt og soppsaus, og strø over resterende persille.