Svinekjøtt i kremet sennepssaus
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
250 g
Brokkoli
1 stk
Squash
1 stk
Hvitløk
300 g
Svin ytrefilet
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
12 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
½ ss
Olivenolje (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 5)
Kok opp en kjele med saltet vann*. Kok poteter i 11-13 min, til møre. Hell av vannet. La potetene hvile i kjelen under lokk.
Skjær brokkoli i små buketter og stilken i biter på 2 cm (skrell stilken om nødvendig). Grovhakk squash. Skjær svinekjøtt i biter (3 per pers.) på et eget skjærebrett. Finhakk eller press hvitløk.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek brokkoli og squash i 2-3 min, til akkurat møre. Tilsett hvitløk og stek i 30 sek. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og dekk til for å holde på varmen.
Varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt krydret med en klype salt* og pepper* i 2-3 min på hver side, til gjennomstekt.
Rør inn matfløte [½ pakke, 2P], sennep, grønnsaksbuljong, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper*. Kok i ytterligere 1-2 min, til sennep og buljong er oppløst.
Anrett poteter, svinekjøtt og grønnsaker på tallerkener. Hell kremet sennepsaus over kjøttet.