Svinekjøtt i kremet sennepssaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinekjøtt i kremet sennepssaus

Svinekjøtt i kremet sennepssaus

med kokte poteter og hvitløksstekte grønnsaker

Svinekjøtt i kremet sennepssaus

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Hvetefri
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Melk
Selleri
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

250 g

Brokkoli

1 stk

Squash

1 stk

Hvitløk

300 g

Svin ytrefilet

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

12 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier621 kcal
Energi (kj)2599 kj
Fett21.5 g
Mettet fett10 g
Karbohydrater55.1 g
Sukker11.7 g
Protein50.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter
1

Kok opp en kjele med saltet vann*. Kok poteter i 11-13 min, til møre. Hell av vannet. La potetene hvile i kjelen under lokk.

Forbered råvarer
2

Skjær brokkoli i små buketter og stilken i biter på 2 cm (skrell stilken om nødvendig). Grovhakk squash. Skjær svinekjøtt i biter (3 per pers.) på et eget skjærebrett. Finhakk eller press hvitløk.

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek brokkoli og squash i 2-3 min, til akkurat møre. Tilsett hvitløk og stek i 30 sek. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og dekk til for å holde på varmen.

Stek svinekjøtt
4

Varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt krydret med en klype salt* og pepper* i 2-3 min på hver side, til gjennomstekt.

Lag saus
5

Rør inn matfløte [½ pakke, 2P], sennep, grønnsaksbuljong, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper*. Kok i ytterligere 1-2 min, til sennep og buljong er oppløst.

Server
6

Anrett poteter, svinekjøtt og grønnsaker på tallerkener. Hell kremet sennepsaus over kjøttet.