Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
En sunn og smakfull vegetarmiddag med deilige smaker fra det asiatiske kjøkkenet! Vi serverer ovnsbakt teriyakiglasert aubergine med moderne sushiris. I tillegg steker vi pak choi og spinat med sesamfrø og hvitløk, og vi kan friste med en topping laget av sprøstekt løk mikset med koriander, chili og vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Aubergine
75 g
Teriyakisaus
(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)
1 stk
Pak choi
½ g
Chiliflak
1 pose
Koriander
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)
1 stk
Hvitløk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
5 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)
1 stk
Vårløk
150 g
Jasminris
25 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder Sulfitter)
½ stk
Sprøstekt løk
(Inneholder Gluten)
3 dl
Vann (steg 2)
½ ts
Salt (steg 2)
2 ts
Sukker (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 5)
½ ss
Olivenolje (steg 5)