Texmex-krydret halloumi og maissalsa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Texmex-krydret halloumi og maissalsa

Texmex-krydret halloumi og maissalsa

med jasminris og rømmedipp

Klar for å begi deg ut på en kulinarisk reise? Vår herlige bowl med glasert halloumi, luftig ris og maissalsa lar deg flykte fra hverdagen og bringer Mexico til middagsbordet ditt. Lettvint og velsmakende vegetarmat på sitt beste.

Tags:
Rask
Vegetar
Hvetefri
Allergener:
Sulfitter
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

½ stk

Hvitløk

1 boks

Tomatpure

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

60 g

Spinat

1 stk

Avokado

1 stk

Tomat

½ boks

Mais

1 stk

Lime

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Halloumi

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Ketchup til saus

1 ss

Smør til glaze

2 ss

Vann til glaze

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1137 kcal
Energi (kj)4759 kj
Fett69.3 g
Mettet fett31.7 g
Karbohydrater84.3 g
Sukker13.7 g
Protein39.1 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skyll spinat.

Hell væske av mais.

Halver lime.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i 2 cm store biter.

Grovhakk tomat og spinat.

Bland mais, avokado, tomat, spinat, olivenolje, salt og en stor skvett limesaft i en stor skål rett før servering.

Bland dipp
3

Finhakk eller press hvitløk.

Bland rømme, hvitløk, majones og en klype salt og pepper i en liten skål.

Bland glaze
4

Bland balsamico, tomatpure, Tex-Mex, salt og ketchup i en liten skål.

Skjær halloumi i 2 cm store terninger.

Stek halloumi
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek halloumi i 6-7 min på hver side, eller til gyllen.

Tilsett smør, glaze og vann og la småkoke i 1 min, til vannet fordamper og halloumi er glasert.

Server
6

Anrett ris i skåler og topp med maissalsa, halloumi og dippsaus.